SINČIĆ NAJAVIO: Pripremam prijave EPPO-u protiv niza HDZ-ovaca, evo nekih meta

Europarlamentarac i čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić pozvao je sve članove HDZ-a da skupe hrabrost i istupe, da okrenu leđa lopovluku i pljački voljene zemlje.

Ovo je njegova objava na Facebooku u kopjoj najavljuje svoje akcije:

// DAN BORBE PROTIV HDZa //

Jučer je bio MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV KORUPCIJE. Obilježio sam ga kompletiranjem dokumentacije protiv bivšeg ministra Tolušića koju ću predati Uredu europskog javnog tužitelja (EPPO). Istom onom koji je prije nekoliko dana dao uhititi članicu predsjedništva HDZ-a Gabrijelu ŽALAC. Istom kojem sam predao prijavu protiv HDZ-ovog gradonačelnika Ivana Bosančića.

Osim borbe za ljudska prava i slobode koje su ugrožene do temelja u ovoj eri pandemijskog marketinga, značajno političkog vremena planiram uložiti u prijave protiv najveće organizirane bande novije hrvatske povijesti, HDZ-a i njihovih kompanjona (Bosančić odrađen, a Tolušić, Debeljak, Kirin, Horvat samo su neke od meta koje moraju pasti jer su kancerogene).

U Hrvatskoj možemo slobodno korupciju izjednačiti sa osuđenom kriminalnom organizacijom. Pozivam sve članove HDZ-a da skupe hrabrost i istupe, okrenu leđa lopovluku i pljački voljene zemlje i idemo zajedno od Hrvatske stvoriti državu koja će biti uzor, a ne na vrhu po svemu što ne valja.

Oslobodit ćemo Hrvatsku od korupcijske omče Plenkovića, jer je to jedina alternativa. U protivnom, oni će nas sve podaviti. A to ne namjeravam dopustiti.