SEVERINA: Nažalost, upoznala sam tog Škoru – njegov je ratni put karta u jednom smjeru za Ameriku

Uistinu je bilo mnogo svakojakih komentara nakon izjave Miroslava Škore o silovanim ženama i pobačaju, a potom i “prijetnji” kako će, kada pobijedi, oni koji mu pokazuju srednji prst i dobiti po prstima.

Istina, Škoro je potom rekao kako nije mislio na one sa srednjim prstom, već na sve koji u Hrvatskoj kradu.

Njegovim je izjavama šokirana i naša popularna pjevačica Severina, koja se oglasila na Instagramu:

“Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira što je bio uzorni omladinac u “ono doba”, kažu upućeni. Onda je došao rat.

Dok su žene u Hrvatskoj i Bosni u vihoru rata doživjele najveća poniženja koje žensko tijelo može doživjeti, silovanja, njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smjeru. Iz domovine u Ameriku.

Vratio se u ravnicu koju su mu neki drugi obranili i odlučio postati direktor diskografske kuće Orfej. Koja je, zamislite, nakon njega propala. Onda se onako simpatičan i šaljiv uvalio u Croatia Records, čije je zemljište sada u posjedu pogrebnog poduzeća i rasprodano. Čujem, sad ima i puste vinograde i udjele u raznim firmama. Kako je došao do parkirališta kraj jedne bolnice, koje je masno naplaćivao, nitko ne zna. Samo znamo da ga je prodao. Jer sad se ozbiljnije bacio na politiku. Prvo je htio postati predsjednik i neslavno tropao, a nije prošlo ni pola godine – već bi bio premijer. I sada kandidat Škoro ima jedan poseban predmet interesa. Ne ekonomski rast i bolji život za sve. O ne, njegov interes je žensko tijelo.

Maternica mu je posebno zanimljiva. Pa su mu žene počele pokazivati srednji prst, druge su mu prstima pokazale rogove. Onda je Škoro političar zaprijetio da, kad dođe na vlast, će oni koji mašu tim prstima dobiti po istima. Poslije se pravdao da je mislio na političare. Ali ženama se nije ispričao. Škoro kandidat očito ne razumije koncept slobode, ljudskih i ženskih prava, demokratskog društva. Vjerojatno mu nitko nije objasnio da je “Sluškinjina priča”, samo SF roman i serija. Hvala Bogu.

I zato molim sve žene koje su se pronašle zgranute, da se tagiraju i traže ispriku za svaku silovanu ženu, djevojčicu i naše bake”, napisala je u dužoj objavi.

Komentiraj