SEVERINA NA POLICIJI: Dva je sata provela u postaji na Trešnjevci – evo i zašto

Naša popularna pjevačica Severina bila je u petak, 15, svibnja, gotovo dva sata na ispitivanju u VII. policijskoj postaji Trešnjevka.

Aeverina je završila na ppoliciji jer ju je prijavila ravnateljica Osnovne škole Matija Gubec Ljiljana Klinger da joj je prijetila 10. ožujka, piše Jutarnji list.

“Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći”, rekao je odvjetnik pjevačice Mate Matić.

Klinger je ravnateljica škole u koju ide Severinin sin Aleksandar kojeg ima s poduzetnikom Milanom Popovićem.

Ravnateljica je doživjela prijetnju 10. ožujka kada je Seceriba s mužem Igorom Kojićem došla po sinu u školu. Kojiću tada nisu dali da preuzme dijete, a navodno je Severina uputila  rekla učiteljicama nekoliko riječi koje su zvučale kao prijetnja ravnateljicida Klinger.

Podsjećamo kako je Severina je krajem listopada prošle godine imala pressicu na kojoj je optužila školu zbog ponašanja prema njezinom sinu.

“U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva sata”, ispričala je tada.

“Nitko me danas nije nazvao iz te škole, a dijete mi ne želi ići u školu zbog trauma. Ne smijem biti ni bolesna, iako sam im poslala ispričnicu jer sam se malo ozlijedila tijekom plesnih probi. Vukle su ga za ruku, ramena i trbuh te su mu prijetile da ako ustane sa stolca i krene prema Igoru da će dobiti batina. Čak su ga i vlastitim tijelom sprječavale da izađe iz razreda”, dodala je pjevačica. Škola tada nije imala komentara, a policija je rekla da je izašla na teren.

ŠISALI SMO:

SEVERINA NE ODUSTAJE: Teško optužuje ravnateljicu OŠ Matija Gubec i gradonačelnika Bandića – čitajte OVDJE.

Komentiraj