SEVERINA IZGUBILA NA SUDU: Nepravomoćnom presudom sin će živjeti s ocem

Općinski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu presudu prema kojoj je pjevačica Severina Kojić izgubila pravnu bitku oko skrbi za sina Aleksandra.

Prema privremenoj mjeri i nepravomoćnoj presudi sutkinje Tee Golub dijete će živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o njegovu zdravlju i obrazovanju.

Severinin odvjetnik Mate Matić je za Dnevnik.hr rekao kako sutkinja nije izravno navela na kojoj će adresi dječak živjeti, a njegov mu je otac već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, za što Severina tvrdi da je to učinio bez njezine suglasnosti. Zbog toga je, tvrdi njezin odvjetnik, angažirala odvjetnika u Srbiji da provede ispitivanje tko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu druge države.

Foto: Screenshot
Fotografija iz sretnih dana – Severina i Milan Popović (Foto: Screenshot)

Severina će, prema odluci suda, sina viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severina bi već tijekom dana trebala sina predati Milanu, a on ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu.

Odvjetnik Matić podnio je u međuvremenu kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede djetetovih prava. Prijavu su podnijeli nakon nedavnog incidenta u školi koju dječak pohađa, a o kojem je Severina tada govorila na konfefenciji za novinare. Tada je pjevačica rekla da je liječnik preporučio da dječak ne ide u školu, a da ga je otac navodno, unatoč toj preporuci, bez njezina pristanka vodio u školu.

 

Komentiraj