SESTRA TEŠKO OPTUŽILA SEVERINU: Evo što o sukobu kaže Marijana Popović

Našu pjevačicu Severinu u utorak poslijepodne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila obiteljska svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

Dosad su različite verzije izlazile u javnost. Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pjevačica pokazuje svoje ozljede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pjevačici potrgala ogrlice s vrata i razbila mobitel. Susjedi u Splitu ispričali su medijima da se Marijana po zgradi derala da će iskrvariti.

A za Dnevnik Nove TV sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu. Kaže kako je u jako teškom stanju.

“Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je porodici s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične”, ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

“Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele….”, rekla je među ostalim za Novu TV Marijana Popović.