ŠERBEDŽIJA PORUČIO ŠTULIĆU: Ako kaže da nikada nismo pjevali i pili crno vino s Rupčićem, onda nismo

Podijelite članak
Foto: Dana Anders
Foto: Dana Anders

Mnogo je buke u javnosti bilo ovih dana kada su se “posvađali” naš poznati glumac Rade Šerbedžija i poznati glazbenik Johnny Štulić.

Podsjetimo, Rade Šerbedžija, nastupit će sa svojim orkestrom “Zapadni kolodvor”, uoči Nove godine u Beogradu, a potom u Nišu i u Čačku.

Na pressici je rekao kako koncert nosi ime “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, po poznatoj pjesmi Branimira Štulića, koju je, kako je rekao Šerbedžija, Štulić napravio za njegovu predstavu “Hrvatski slavuj” iz 1989. godine.

“Sada mu, naslovom ovog koncerta šaljem poruku kao starom prijatelju”, rekao je Šerbedžija na konferenciji za novinare.

A Branimir Štulić je potom izjavio kako nikada nije bio prijatelj sa Šerbedžijom, da se nikada nisu družili, kao i da pjesmu “Meni se dušo od tebe ne rastaje” nije napravio za predstavu Rade Šerbedžije, kao i da je on koristi bez njegove suglasnosti.

Šerbedžija je na sve u odgovoru za N1 rekao:

“Ako Johnny kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pjesmu ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ za predstavu ‘Hrvatski slavuj’ Borislava Vujčića, koju sam režirao u proljeće 1990. u Dramskom kazalištu Gavela u Zagrebu, onda mi nikada nije dao tu svoju pesmu. I moja predstava nije počinjala s ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’. Ako kaže da nismo šetali zagrebačkom Ilicom, ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo nikada šetali pokislom Ilicom. I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada sjeo na avion i doletio za njegov koncert. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pjevali ‘Jano mori, Jano mori, Jano dušo’, onda nismo pjevali pjesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže”, rekao je glumac.

“A ja kažem: Otkad sam upoznao Johnnyja zavolio sam njegove pjesme, cijelo to vrijeme osjećao sam prema njemu lijepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je, ako je to bilo samo s moje strane. Ja ću i dalje voljeti njegove pjesme jer one se ne mogu nego voljeti”, dodao je Šerbedžija.

MOŽE VAS ZANIMATI:

VIDEO: IVAN IMA TRI ŽENE – Evo što je ispričao o životu i seksu – čitajte OVDJE.

Komentiraj