SELAK RASPUDIĆ: Suprug i ja mislimo da je Troskot “naj” kandidat za Zagreb – Škoro neka misli što hoće

Bliže se lokalni izbori. MOST je istaknuo Zvonimira Troskota kao svoga kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Misli li zastupnica Marija Selak Raspudić da bi njezin suprug Nino Raspudić bio adekvatniji kandidat za tu poziciju?

Izvor: Media servis

“Da moj suprug ili ja mislimo da bi on bio bolji kandidat za gradonačelnika Zagreba od Zvonimira Troskota, onda bi se i sami kandidirali, odnosno,on bi se kandidirao. Mi smo zajedničkim razgovorom došli do toga da zaista smatramo da je Zvonimir Troskot najbolji kandidat jer ono što je potrebno Zagrebu je jedna temeljita revizija financijskoga poslovanja. Stoga mi u bitku za Zagreb upravo šaljemo revizora”, kaže Selak Raspudić.

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro jučer je poručio da bi bilo bolje da je predložen Raspudić pa da su se mogli dogovoriti da desnica ide ujedinjena na izbore. Selak na tu temu kaže:

“Mi nismo nikada pregovarali s Domovinskim pokretom, niti nam se Domovinski pokret ikad obratio da pregovaramo o zajedničkom kandidatu. Tako da je to njegovo mišljenje o nekim našim unutarstranačkim odlukama, ali ono nije relevantno s obzirom da on nije član našeg Kluba ili stranke MOST. Mi smo pronašli kandidata u kojeg zaista vjerujemo i koji može odnijeti pobjedu. Svi koji ga žele podržati su itekako dobrodošli. Mi smo otvoreni za suradnju s bilo kime tko želi podržati našeg kandidata.”

Komentiraj

Odgovori