SDP ZAGREBA TRAŽI ČELNIKA: Članovi traže lidera, a ne figuru – kaže Darko Liović

SDP-ovac Darko liović najavio je kandidaturu za predsjednika SDP-a Zagreb na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Izvor: Media servis

“U proteklih nekoliko tjedana razgovarao sam sa mnogim članicama i članovima SDP-a Grada Zagreba. Većina njih mi je rekla istu stvar. Na ovim unutarstranačkim izborima trebamo izabrati lidera a ne figuru. Zato je moj zadatak okupiti razjedinjeni tim i ponuditi novu viziju SDP-a Grada Zagreba s novim obrascima upravljanja strankom i ljudskim potencijalima u toj stranci.”

„Skoro 20 godina sam SDP-ovac, poznajem članove i prošao sam sve stepenice u stranci – od lijepljenja plakata do zagrebačke Skupštine. Kroz kampanju ću predstaviti program pod nazivom „Pretvorimo članstvo u tim“ s kojim želim ubrizgati injekciju adrenalina u stranku, ali i potpuno promijeniti potrošene obrasce upravljanja strankom i vođenja ljudi“, naglasio je Liović

Darko Liović, rođen 1979., magistar je ekonomskih znanosti, doktorand na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu s iskustvom rada u tvrtkama big 4 – Ernst & Young te Deloitte. U razdoblju od 2012. do 2016. godine obnaša dužnost predsjednika Uprave Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO). Od 2016. godine partner je u tvrtki Impuls savjetovanje d.o.o, jednoj od najuspješnijih tvrtki koja se bavi pripremom i provedbom projekata za EU fondove i koja je do sad uspješno pripremila i provela više od 300 projekata financiranih iz EU fondova.