SDP KAO BOJIŠNICA: Traje bratoubilački rat – evo što Obersnel i Grbin poručuju Bernardiću

Podijelite članak

davor bernardić

Konkurencija trlja ruke, posebno HDZ, Živi zid, GLAS, Most, jer u SDP-u se puca na sve strane, jedni protiv drugih, pa mnogi po predsjedniku Davoru Bernardiću.

Posljednjih dana prema čelnom čovjeku lete silne strijelice u kojima se traži da odstupi.

Naveliko se piše kako se priprema i peticija koju će SDP-ovci potpisati i poslati javno Bernardiću sa željom da ode.

Sve je više onih koji misle kako bi SDP-ov rejting bio bolji kada bi na čelo stranke stao netko drugi.

A Bernardić samouvjereno ide i poručuje u Slobodnoj Dalmaciji: “Spreman sam biti premijer. Sasvim je normalno i logično da SDP kao vodeća stranka opozicije da hrvatskog premijera. Ako me pitate za moje adute, siguran sam da su to znanje, iskustvo, odlučnost, upornost i hrabrost. Kao što sam se kroz težak život borio za vlastitu obitelj, tako sam spreman boriti se i za sve građane Hrvatske”, rekao je Bernardić.

Da je izašao intervju objavio je i na Twitteru i napisao: “Kotarski izbori u Splitu pokazali su našu snagu, SDP će doći na vlast, a ja ću biti premijer!”

Na odgovor onih koji ga više ne vide na čelu stranke nije trebalo dugo čekati.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je na Twitteru napisao:

“Krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati”.

Potom se Bernardić javio i odgovorio Obersnelu:

“Da, ja i oko 12.000 članica i članova koji su me izabrali s pravom sanjamo još jači i još bolji SDP. Vas nekolicina nam kradete snove i to zbog vaših osobnih i foteljaških interesa. Dokle god budete rušili SDP, radi tog interesa stranka će biti vaš taoc i neće rasti”.

Potom se u “rat” uključio i Peđa Grbin i stao u obranu Obersnela:

“Davore, taj Obersnel o kojem pričaš već 20 godina od 0 do 24 radi za Rijeku i SDP. Osigurao je da barem u dijelu Hrvatske žive socijaledmokratske vrijednosti slobode i ljudskih prava. Ovih 12.000 članova koje spominješ te nije izabralo da pljuješ po tome”.

Komentiraj