SCHILDENFELD RAZOČARAN BIŠĆANOM: Prijatelju, ne može se tako

Foto: GNK DInamo
Foto: GNK Dinamo

U ciparskom Anorthosisu su šokirani. Na treningu su očekivali Igora Bišćana, a onda su saznali da je postao trener Rijeke. A posebno su bili šokirani bivši hrvatski reprezentativci Gordon Schildenfeld i Danijel Pranjić.

“Ta priča oko Igora Bišćana izravno se odnosi na mene, zato sam se odlučio nešto kazati na tu temu. Jer baš je mene predsjednik kluba pitao o Igoru Bišćanu, a ja sam kazao sve najbolje, rekao da bi on bio izvanredan trener za naš klub. I onda se dogodi ovo, neshvatljivo”, kazao je Gordon Schildenfeld za Sportske novosti.

“Predsjednik mi je poslao poruku; ‘to su vaša hrvatska posla’. Zamislite kako sam se osjećao.  Užasno nam je neugodno”, dodao je Schildenfeld i nastavio u jednom dahu:

Bišćan je sad ovim potezom zatvorio ulaz svim Hrvatima na Cipar! Sad će svi dobro razmisliti hoće li dovesti nekoga iz Hrvatske. Mi smo otvarali vrata, a Bišćan ih je sad zalupio. Prijatelju, tvoje trenerske vrijednosti su jedno, ali ovo sad me jako razočaralo. Ne može se tako”,  zaključio je bivši Vatreni Gordon Schildenfeld.

Komentiraj