SAŠA MATIĆ U TRI HRVATSKE ARENE: Bit će to večeri pune emocija

Saša Matić vraća se ove jeseni u Hrvatsku na velika vrata, s tri Extra koncerta godine – Dva života.

Nakon što je rasprodao Arenu Zagreb čak tri mjeseca prije nastupa i najavio dodatni zagrebački koncert za 22. listopada, kao i dolazak u Spaladium arenu 17. prosinca, ova regionalna zvijezda uputila je poruku svojim brojnim obožavateljima u Hrvatskoj.

‘Jedva čekam naš susret. Potrudit ću se da uživate u svakoj minuti zajedničkog druženja. Bit će to večeri pune emocija i posebnih glazbenih trenutaka. Želim da se vratite kući s uspomenama za cijeli život’, rekao je Saša Matić koji hrvatske arene puni u suradnji s Extra FM-om.

Baš nedavno je primio vijest da je njegov koncert u Areni Zagreb zakazan za 21. listopada – rasprodan. U vrijeme godišnjih odmora za mnoge je jesen još daleko, ali ne i za brojne Matićeve obožavatelje koji su reagirali u rekordnom roku. Ulaznice su planule čak tri mjeseca prije nastupa. Veliko je to priznanje glazbeniku koji će u arenama slaviti 20 godina karijere.

‘Na meni je sada velika odgovornost da im pružim iskustvo koje će zauvijek pamtiti, i tu sam odgovornost s radošću preuzeo’, poručuje Matić, a svojim obožavateljima odužio se i tako što je odmah zakazao dodatni susret u Areni Zagreb za sljedeći dan, 22. listopada.

‘Nisam mogao iznevjeriti zagrebačku publiku s kojom sam već prije četiri godine proveo dvije nezaboravne večeri u Areni Zagreb’, objasnio je pjevač kojega se duboko dojmilo ono što je tada doživio u Zagrebu.

S druge strane, Spaladium arena je Matićeva dugogodišnja želja koja će se tek ispuniti, i to 17. prosinca.

‘Istina je, već dugo razmišljam o tome, planiram. Pitajte moje suradnike koliko dugo im spominjem Split, već sam im i dosadio’ smije se Matić i nastavlja: ‘Znam da puno moje publike živi u tom predivnom gradu i vrijeme je da im se odužim što su toliko dugo čekali naše druženje u Spaladium areni.’

U zagrebačkoj i splitskoj areni okupljeni će prvi put uživo čuti neke pjesme s njegovog posljednjeg albuma ‘Dva života’, kao i brojne druge hitove kojih se poprilično nakupilo tijekom njegove dugogodišnje, uspješne karijere.