SANDRA PERKOVIĆ: Nikad ne bih bila to što jesam da nije bilo moje mame

sandra perković

Najbolja hrvatska sportašica, aktualna olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković bila je prva gošća u novom HRT-ovu talk showu “U svom filmu” Tončice Čeljuske.

“Odmaram i uživam, radim što volim. Družim se s prijateljima i obitelji, rješavam stvari koje nisam stigla obaviti tijekom sezone”, rekla je Perković koja je sezonu zaključila 1. rujna osvajanjem šestog uzastopnog naslova u Dijamantnoj ligi.

Vrhunac je bilo osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu u Londonu, a veliki projekt, kojem se posvetila, su Olimpijske igre u Tokiju 2020.

“Iz godine u godinu gradila sam svoj tim. Napredujem koliko napreduje moj tim. Bila je teška odluka prekinuti s Ivančićem. Tražila sam Edisa da mi asistira na treningu. Najprije me pratio pa onda počeo i voditi. Edis i ja izvrsno funkcioniramo. Naša je prednost što je on samozatajan. On je voda, ja sam vatra”, rekla je Sandra, a prenosi HRT.

Treninzi su dosta naporni, a najljepše je, veli Sandra, kada ste zdravi i dolazite svježi. Sve je lakše uz obitelj koja stoji iz nje.

“Nikad ne bih bila to što jesam da nije bilo moje mame”, rekla je prvakinja.

Sandra je vlasnica najboljeg rezultata u 2017., u Bellinzoni je sredinom srpnja hicem od 71,41 metar popravila osobni i hrvatski rekord. Svjetski rekord iznosi 76,80 metara, Njemica Gabriele Reinsch postavila ga je 1988.

“Svjetski rekord gledam sa strahopoštovanjem. Prva sam za to da se taj rekord ne obriše. Za mene je sve moguće, nema granice. Nisam sita, ima još mnogo stvari koje želim srušiti, a jedan od njih je svjetski rekord”, zaključila je Perković.

Komentiraj