SANADER NAPAO PREDSJEDNIKA: Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana

HDZ-ov Ante Sanader, potpredsjednik Hrvatskog sabora je na društvenoj mreži uputio kritike predsjedniku Republike, a i njegovom glasnogovorniku nakon odgovora na pitanje o tome je li Milanović bio na skijanju u Italiji.

Na Facebooku Sanader piše:

“Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara!

Pa gdje je odjednom nestalo #samoodgovoritenapitanje?

Umjesto da se pravi nevješt – i to loše – neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima.

Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske”.

Podsjetimo, Tportal je upitao Ured predsjednika je li Milanović doista bio na skijanju u Italiji kako se ranije doznalo.

Ovo je odgovor koji su dobili: “Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost.

Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu.

Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade”.