ŠAKOM NA ŽENU: Udario ju jer je vozila sporo, a naletio na policajku

Policajka iz Županje Martina Stojanović doživjela je napad muškarca dok je bila za upravljačem svog automobila na cesti nedaleko od vinkovačkog Kauflanda.

Napao ju je muškarac iz Vinkovaca, koji joj je prepriječio cestu, izletio iz crnog Audija, i samo zato što je vozila sporo, udario ju šakom kroz otvoireni prozor.

Podsjetimo kako je Stojanović majka hrabrog “lavića”, poznatog javnosti jer je zbog urođenih deformacija nogu išao na operaciju u Ameriku.

Svoje neugodno i bolno iskustvo Martina Stojanović opisala je na Facebooku:

“Danas u 11 sati i 10 minuta, u neposrednoj blizini Kauflanda u Vinkovcima u smjeru prema Croduxu, nekih 100-tinjak metara ispred kružnog toka vidno uznemiren mojom sporom vožnjom, gospodin od nekih 45-50 godina, crne kose, visine oko 180cm, atletski građen me zaobišao, blokirao put, došao do mog automobila i nokautirao me šakom u lice dok sam sjedila svezana u svom automobilu (krvarenje nosa, razbijena usna i hematom ispod oka).

Pa samo da zaplješćem tom divnom gospodinu koji je toliko “muško” da je pobjegao u sekundi prijeteći se i obraćajući mi se pogrdnim riječima.

Hvala svima koji su mi pružili pomoć, molim sve koji imaju informaciju vise da mi se jave. Policija je kontaktirana. Znam da se radio o crnom audiju, reg oznake VK2…….. dalje se ne sjećam.

Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu macho!”

Naravno da je nasilnika Stojanović prijavila policiji,