SAGA JE ZAVRŠENA: Stojković konačno potpisao za Dinamo

Mladi, daroviti vezist Luka Stojković novi je igrač Dinama. Član mlade hrvatske reprezentacije i dosadašnji igrač zagrebačke Lokomotive i rođeni dinamovac, potpisao je višegodišnji ugovor s maksimirskim klubom i već je odradio prvi trening s momčadi koju vodi Sergej Jakirović.

“Danas napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač ovog kluba, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj, već sam smatram da sam napravio jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Još kao dječak dok sam nosio Dinamov dres na igralištima, osjećao sam se nevjerojatno ponosno i privilegirano. Danas kada mogu vidjeti svoje prezime na tom svetom dresu prođu me trnci.

Znam što Dinamo znači i koliko je posla ispred mene. Na meni je da nastavim naporno raditi kako bih još više napredovao na korist kluba, ali i mene osobno. Zahvaljujem se upravi Dinama, posebno predsjednici Vlatki i svim ljudima koji su bili angazirani oko mojeg dolaska ovdje. Moj put s Dinamom napokon je počeo. Navijačima mogu samo zahvaliti na svim porukama potpore i obećati da ću dati sve od sebe za ovaj sveti grb”, izjavio je Luka prilikom potpisa za stranicu zagrebačkog kluba.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!