SAČIĆ PITA PREMIJERA: Zar su vam važniji interesi kockara i lijenčina od zamrlog ugostiteljstva?

Vlada je tek donijela mjere popuštanja koje će vrijediti od 15. veljače, a već je mnogo komentara i negodovanja, naročito jer se otvaraju kockarnice, a ugostiteljima se ne dopušta da rade niti na terasi.

Ozbiljnu i oštru krizku vladajućima i premijeru Andreju Plenkoviću uputio je saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić, koji im je poručio kako bi bilo dobro da oni što prije u parkiću piju “kavu za van”.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“Otvaranje kladionica, automat klubova i casina”, rekao je Plenković. Jadno, nerazumno, protuobiteljski i neodgovorno od Vas predsjedniče Vlade g. Plenkoviću.

Pa zar je moguce da su Vam interesi i sociopatoloske ovisnicke potrebe kockara, notornih i asocijalnih lijencina , dokolicara,” bonvivana” , neodgovornih neradnika i hazardera, vazniji od zastite i ozivljavanja naseg vec zamrlog ugostiteljstva, od spasa tisuca i tisuca proizvođaca hrane, pića , pruzatelja usluga u turizmu , ugostiteljstvu.. ??

Doista sramotna, štetna i neocekivana Vaša odluka i ljudi koji Vas okruzuju ? Pa kakvu poruku Vi danas šaljete hrvatskoj javnosti??

Hrvatskim radisnim i postenim ljudima, hrvatskim obiteljima, poduzetnicima, ugostiteljima, poljoprivrednicima, vinarima, pivarima, ..mladim ljudima??

Takvim “mjerama” , zasigurno , sve cete dodatno unistiti i osiromasiti..A hvalite se da ste pobijedili gripu .. cak i Koronu…kako stvari stoje, vec drugi put, ali nazalost i – “ZDRAVU PAMET!!??

Ostaje nam nadati se ( i boriti se ) za Vase pravo da Vi i svi Vasi neodgovorni suradnici, sto prije negdje pocinjete u miru , u parkicu, piti “kavu za van” .

Komentiraj