SAČIĆ OŠTRO PLENKOVIĆU I HDZ-U: Nećete nam oduzeti Ministarstvo branitelja, nećete bez otpora

Hrvatski su branitelji stalno navijali kako treba postojati Ministarstvo branitelja, a sada se u traženju rješenja kako bi se smanjio bnroj ministarstava sve češće spominje kako su Andrej Plenković i HDZ odlučili spojiti dva ministarstva – ono za branitelje i ministarstvo obrane.

To je, posebno u braniteljskoj populaciji, izazvalo brojna negodovanja i razne oštre komentare, a jedan od onih koji se protivi tom rješenju je i Željko Sačić, umirovljeni general, i novi saborski zastupnik Domovinskog pokreta.

Na Facebooku Sačić šalje oštre poruke Andreju Plenkoviću i budućim vladajućima:

“Nevjerojatna je i neshvatljiva upornost g. Plenkovića i g. Medveda u javnom uvjeravanju hrvatske javnosti i hrvatskih branitelja kako nam je “za naše opće dobro” bolje da se to, naše Ministarstvo hrvatskih branitelja ukine, razmontira i”utopi ” u neku zabačenu Upravu MORH-a, koja će samo konstatirati svakodnevne smrti heroja i organizirati im pokope.

Prestrašno je, na što ste spali kad uopće o tom protuhrvatskom i velikosrpskom ludilu i -pomišljate.

STIDITE SE.

Licemjeri i manipulatori nesuverenistički, da vam je to, to svetogrđe, nekad predložio netko iz SDP-ove vlasti ( iako su to htjeli, ali se nisu usudili), pet šatora bi odmah digli (opravdano) po cijeloj Hrvatskoj…Hvidra, HD Zajednica branitelja Gojko Šušak… Generale Miljavac, je li to vama ok, normalno, prihvatljivo??

Ili je i to po onoj “od Plenkovića je – najbolje je”. No, neće vam ta protuhrvatska prijevara proći.

NEĆE BEZ OTPORA.

Nije to naše Ministarstvo ni blizu idealnog, ali je NAŠE…i sve podsjeća na hrvatske ratne heroje, najzaslužnije za stvaranje, opstanak, obranu i oslobođenje naše države Hrvatske. Žrtve tih VELIKIH i nesebičnih ljudi, hrvatskih domoljuba i ratnika u temeljima su ovog hrvatskog društva. I tako hoće, ali i mora ostati. Zauvijek. Jer je to civilizacijsko, univerzalno ljudsko dostignuće unatoč vašim globalističkim,” inkluzivnim ” i sličnim, nenarodnim nastojanjima.

Uz to, uvodite nam predstavnike “aboliranih četnika” u Vladu RH, na – potpredsjedničko mjesto???

Komentiraj