SAČIĆ OŠTRO MILOŠEVIĆU: Što je mjerilo dobrog života Hrvata u Hrvatskoj?

“Ako je dobro Srbinu u Hrvatskoj, onda Hrvatu ne može nikako biti loše”, reče među ostalim u razgovoru za Večernji list potpredsjednik Vlade RH Boris Milošević, na što je oštro reagirao saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić.

Sačić pita premijera Andreja Plenkovića čita li on te izjave s razumijevanjem?

Sačić na Facebooku, u objavi koju prenosimo, piše:

Koliko cinizma, bešćutnosti, oholosti, osionosti , protuhrvatstva , odnosno , koliko beskonacne gluposti i necivilizirane drskosti treba posjedovati neki ( nazovi) politicar u Hrvatskoj, koji ce , nakon svega sto se ovdje, kod nas u Hrvatskoj događalo ( u okviru “Drzave SHS” , Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, Jugoslavije) ( od 1914., 1918., 1928., 1929., 1941., 1945., 1971.,1991., 1995., 2001…sada 2021.g.) izjaviti ovu :

“AKO JE DOBRO SRBINU U HRVATSKOJ, ONDA HRVATU NE MOZE NIKAKO BITI LOSE !!??

Eto, ne samo da smo pali na dno, oni su sa ovim i “probili ” samo dno. Dakle , i to je sluzbeno i formalnopravno moguce u Hrvatskoj, da nam se ( Hrvaticama i Hrvatima) s pozicije “potpredsjednika Vlade RH” , porucuje, kako je glavno mjerilo dobrog ( ili, “ne loseg”) života Hrvata…(pazi sad)..stanje “politicke svijesti” i “zadovoljstvo ” , udovoljavanje ( aboliranom) Srbinu u Hrvatskoj ???

Znaci, po njegovom, kvaliteta zivota svih ostalih, NESRBA u Hrvatskoj je nebitna, irelevantna??? Srbi , posebno abolirani, su opet ovdje najvazniji ??? Opet su oni “ugrozeni”???

Predsjednice Vlade g. PLENKOVICU čitate li ovo…s razumijevanjem ???

Moze li dalje i dublje protiv interesa hrvatskog naroda?

A da uzmetu “kavu za van”..i odete, dok je jos vrijeme ??

Ovo je PRESTŔAŠNO, nepodnosljivo uvredljivo, omalovazavajuce za sve hrvatske ŽRTVE !!! I nece ostati bez odjeka !!!

Komentiraj