SAČIĆ ODGOVORIO PETEŠIĆU: Jer ti frka Frka Petešiću kad nas branitelje nazivaš kvislinzima?

Nakon što nije u Saboru prošla vladajućima odluka o obuci ukrajinskih vojnika uslijedile su prozivke i razne neodmjerene izjave, pa i gore od toga.

Svašta se izgovaralo za one koji nisu glasali “za”, a jedan od žestokih kritičara bio je i Zvonimir Frka Petešić, predstojnik Ureda Andreja Plenkovića.

Nije mu ostao dužan saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić, čiju objavu donosimo u cijelosti:

“Bome, baš im frka. Frka, a ???

Predstojniče premijerovog Ureda , Frka Petešicu. Mali zločesti uhljebe, ništi koristi, gramzivi zlotvorčiću, a di si to Ti bio ’91 ??

Na čijoj si Ti tada bio “strani povijesti” ? Di si Ti, kako i od koga tako “hrabro” branio Hrvatsku, (osim što si godinama iza tog zla doba, bezočno ” krao, prekoredno i nemoralno otimao” naše hrvatske stanove po Zagrebu !)

I Ti bi se sad nama, hrvatskim braniteljima, herojima iz Domovinskog rata danas drsko usudio držati lekcije, ” moralne prodike”, klevečući nas i blateci ??

Čak si dopustaš da nas necivilizirano, primitivno, nevjernički proklinješ, zajedno s “našim pokoljenjima”, da nas, ma zamislite samo, Ti proglasavaš – KVISLINZIMA..???

Bagro nemoralna, prodana, protuhrvatska, da imaš i trunku odgovornosti, morala i domoljublja, zahvalnosti prema onima koji su Ti stvorili uvjete da danas, potpuno nezasluženo “stoluješ” na Trgu sv.Marka, pod skutima, za tebe, velikog Andreja, već danas bi posramljeno dao ostavku i sam sebe razriješio svih dužnosti, ovlasti i beriva, posebno nepripadnog stana, koja “prava” očito nezahvalno i parazitski uzimas od Hrvata, a u biti, radiš protiv naših nacionalno sigurnosnih i vojno obrambeno sigurnosnih interesa !

Odstupi odmah protunarodni zlotvore, te se javno odreci protuhrvatske sotone i svih djela njegovih !

Neka nam vječno živi Hrvatska, unatoć željama i djelima svih njenih prikrivenih i neprikrivenih neprijatelja !

Nakon svega, duboki naklon i hvala našoj heroini , časnoj i visokomoralnoj mnogopoštovanoj gospođi Ružica Vukovac na jasnoj, javnoj, hrabroj i neustrašivoj borbi za zaštitu nasih hrvatskih nacionalnih interesa !

Evo vam na uvid prikaz ” raskoši i veleumlja” , čitaj: slijepog sluganstva, tog ustrtareno, nedostojno, eu global slugana – Frke Petešića”.