SAČIĆ ODGOVORIO HVIDRA-i: Vi se 22 godine “ograđujete”od pameti i poštenja – tko vas razuman sluša?!

HVIDRA se oglasila priopćenjem kako se ograđuju od sutrašnjeg prosvjeda “Dajemo vam otkaz”, a priopćenje potpisuju Josip Periša i Josip Đakić.

Prozvali su i branitelje, a dobili su i hitar odgovor od umirovljenog generala i saborskog zastupnika Željka Sačića:

Na Facebooku Sačić piše:

“Aoo..pa vi se uvijek, zadnje 22 godine “ograđujete” od razuma, pameti, pravde, poštenja i nepogrešivo stavljate na stranu tada vladajućih: Sanadera, Kosorice, Andreja i sl…

Tako ste se ograđivali od nas, prosvjednika za Purdu, Gotovinu, Markača, Brodarca, Glavaša, bili ste protiv vukovarskog prosvjeda za progon četničkih koljača, bili ste za kriminalno koruptivnu prodaju Ininih dionica Mađarima.

Pa tko razuman, prosječno informiran, uopće vas više sluša, slijedi i uzima za ozbiljno??? Vi ste se sami izblamirali, profanirali i postali – nefunkcionalna proteza vladajućih klika, nasuprot očekivanja pravdoljubivih, istinoljubivih, obespravljenih i pokradenih hrvatskih ljudi.

Čudi me jedino da g. Andrej, predsjednik Hadeze i Vlade RH, ne uviđa da mu vi i ta vaša “priopćenja” nanose još veću političku štetu, dapače, djelujete motivirajuće za još veći dolazak mnoštva ljudi na te protuvladine prosvjede!”