SAČIĆ O OPTUŽBAMA IZ SRBIJE: Odmah zatražiti ratnu štetu i prekinuti diplomatske i druge odnose

Na najavu novih tužbi iz Srbije sve je više reakcija, a oštro je u svom komentaru na društvenim mrežama reagirao general i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Žrljko Sačić.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Predsjedniče, gospodine Jandrokoviću, sazivajte izvanrednu sjednicu Hrvatskog sabora, proglašavajte stanje neposredne ratne ugroženosti, prekidajte međunarodno diplomatske i druge odnose s ludim i opasnim, stetočinskim vodstvom Srbije, sa svim pravnopolitičkim posljedicama.

Pa ta agresivno nasilna, nekažnjena,nepokajana protuhrvatska velikosrpska bagra udara neprijateljski po samim temeljima ove države, ovog društva, nastavljaju tamo gdje su započeli ‘ 91. ,a Olujom zaustavljeni ,’95.

Oni bi se sada, nakon svega, montirano, specijalno ratovski, neprijateljski, opet obračunavali sa samim pobjedničkim ratnim vojnim vodstvom Republike Hrvatske, admiralom Domazetom, generalom Miljavcem ???

Ne čekajte, štetno je, sazovite Hrvate na okup, jer u ratu poražena, u miru oporavljena velikosrpska bagra nas opet ozbiljno napada!

Odmah od njih zatražiti i naplatu prouzročene nam ratne štete i procesuiranje svih njihovih, dosad neprocesuiranih ratnih zapovjednika, vojnika, ali i ratnohuškačkih političara, osumnjičenika za počinjene strašne ratne zločine na hrvatskom području i na štetu hrvatskog naroda!