SABINA GLASOVAC: I ako Tomašević dobije izbore u Zagrebu bit će to pozitivno

“Mi njih ne smijemo gledati kao neprijatelje, nego suradnike”, kaže SDP-ova zastipnica Sabina Glasovac govoreći o Možemo!

Ako i Tomislav Tomašević dobije na izborima u Zagrebu, Glasovac to vidi kao pozitivnu stvar: “Mislim da se Zagreb vodi loše, katastrofalno loše, po štetu većine njegovih građana. Ono što je bitno jest da se nađu snage koje će uspjeti kanalizirati volju te većine birača koji mahom ostaju kod kuće i biti njihov glas. U konačnici ostvariti cilj da se Zagreb oslobodi Milana Bandića i njegove klike. I ako do toga dođemo, nebitan je put kojim se do toga došlo”, pojašnjava Glasovac za N1.

“Ja mislim da to mogu napraviti brojni ljudi koji će raditi srcem za Zagreb, ne samo iz SDP-a, nego i iz svjetonazorski srodnih stranaka”, dodaje.

Na pitanje je li ovo poraz Gordana Marasa odgovara: “Ma ne bih ja to tako rekla. Maras je istinski sociodemokrat i razumije proces i uvjerena sam da za Marasa itekako ima prostora u SDP-u.”

Je li joj laknulo kad je vidjela da je Damir Vanđelić odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba?

“Ne, svejedno mi je. Jer su oni produžena ruka Bandića i kako okrenete, završit će u rukama Bandića. Očito je Vanđelić shvatio što se događa i nije htio sudjelovati u tom igrokazu za mase u kojem zapravo treba biti samo smokvin list koji će pokrivati koruptivne interese”, kazala je.

Komentiraj