RUŽICA VUKOVAC: Lokalno mi se brani pristup medijima i kako da kažem ljudima što nudim?!

RUŽICA VUKOVAC: Većina zastupnika MOST-a bit će protiv Karamarka 2

Ružica Vukovac, bivša državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede sa stažem od 15 dana, poslala je zahtjev Vladi za aktiviranjem prava na godinu dana primanja plaće nakon smjene.

Mostova kandidatkinja za županicu Brodsko-posavske županije za Media servis je otkrila da je taj zahtjev podnijela znajući da će biti odbijen, a namjera joj je bila isprovocirati javnost i medije kako bi mogla govoriti o Zakonu o poljoprivrednom zemljištu.

“Meni se ovdje lokalno brane nastupi, ovdje imamo Slavonsko-brodsku televiziju. Meni je zabranjen pristup na televiziju. U ovih 7 dana koliko imamo kampanje ja moram naći model kako izaći van i kako ljudima govoriti o Zakonu o poljoprivrednom zemljištu jer je on krucijalan za budućnost sela”, rekla nam je Vukovac.

Spomenuti Zakon, prema Vukovac, jedan je od glavnih razloga zašto se ljudi iz Slavonije iseljavaju.

“Slavonci iz bogomdane Slavonije bježe trbuhom za kruhom. Glavni krivac takvom stanju je Zakon o poljoprivrednom zemljištu. HDZ nam ponovno predlaže isti takav zakon koji nam je već desetkovao selo. Zakon na temelju kojega su lokalni moćnici dijelili zemljište po stranačkim linijama, iako znamo da bez zemljišta nema ni života na selu, a nema ni ljudi”, upozorila je Ružica Vukovac.

Komentiraj