RUŽA TOMAŠIĆ: Suverenisti žive domoljublje, bogoljublje i čovjekoljublje

Kandidatkinja Hrvatskih suverenista na europskim izborima Ruža Tomašić, kojoj istječe mandat u Europskom parlamentu, gosovala je na N1 televiziji i među ostalim pojasnila i zašto desnica nije išla na izbore zajedno.

“Nisu toliko važni europski izbori, to je trebala biti uvertira za parlamentarne izbore. Ako idemo svi skupa sada trebala je biti dobra proba. Dogodilo se da nismo. Ima vremena do hrvatskih izbora… Ne znam gdje je došlo do razilaženja, napravila sam sve što sam mogla da idemo zajedno. Davala sam svoje mjesto, nisam trebala biti ni na listi. Imala sam dva uvjeta, da onaj tko ide u EP završi posao koji sam tamo počela, a drugi uvjet da idemo skupa na izbore u Hrvatskoj. To mi je jako važno”, rekla je Tomašić za N1. “Svako zlo za jedno dobro. Možda nakon ovih izbora konačno shvatimo da sami ne možemo”.

Suverenisti žive domoljublje, bogoljublje i čovjekoljublje, naglasila je i ustvrdila kako bi bilo dobro da dobije više glasova nego li kada je bila na listi HDZ-a.

“Na prošlim izborima na HDZ-ovoj listi sam dobila 107 tisuća glasova, zamislite kad bih sad bez njih dobila 200 tisuća glasova. To bi poslalo poruku HDZ-u da se može bez njih, da paze što rade… Ne znam kojim načinom je HDZ birao ljude za liste. Dali su priliku mladim snagama, a vidjet ćemo koji je razlog. Zato što mladi slijepo slušaju ili zato što uistinu HDZ želi pomladiti listu”, rekla je.

Komentiraj