RUGALICA IZ MOSTA: Ćoriću, ne znaš brojati do 15, osnovnoškolci su ti agenti KOS-a…

most, ćorić

Saborski zastupnik HSP-AS-a Pero Ćorić, član Domoljubne koalicije, jučer je agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu.

”Ivan Crnčec je imenovan na takvo mjesto iz kvote Mosta, a riječ je o suradniku KOS-a kodnog imena Vrana te autoru ‘lexa Perković”, kazao je jučer Ćorić.

Na njegove riječi reagirali su iz Mosta, i to ciničniom fotomontažom na svojoj Facebook stranici.

”[ĆORIĆU, FALIO SI I ŠEFA I STANICU]

Ministar Ante Šprlje: “Pero Ćorić nabrajao je “suradnike KOS-a” u Vladi RH, pa je spomenuo i pomoćnika ministra pravosuđa Crnčeca kao “suradnika KOS-a”. Da bi se o tom moglo govoriti prvo treba znati brojiti do bar 15, jer je Crnčec rođen 1976. godine, pa je 1991. godine imao 15 godina. Također je notorna neistina da je Crnčec autor “Lex Perkovića”. Naime 2013. godine kada je taj zakon donesen, Crnčec nije uopće radio u toj Upravi koja je izrađivala zakon, već u Upravi za organizaciju pravosuđa. Dakle pored toga što bi bilo korisno znati brojiti do 15, treba se bolje raspitati tko je što radio, ako ne ni to, onda bar znati i koje su nadležnosti koje uprave. Ne očekuje se od svakoga da zna sve. Neke stvari se uče u osnovnoj školi, neke u srednjoj školi, neke na fakultetu, a ponešto se može naučiti i tako što se pita nekog pa se ne ispadne…”, stoji u objavi Mosta.