RODITELJI ODGOJITELJI: Glasati protiv toga je bilo neljudski, bezobrazno, glupo – kaže Beljak

Gostujući na N1 televiziji, Krešo Beljak, saborski zastupnik i čelnik HSS-a, komentirao je i potez Andreja Plenkovića koji je nakon što je njegova vladajuća koalicija u Saboru odbila prijedlog oporbe o produljenju prava roditelja njegovatelja na naknadu nakon smrti djeteta, predstavio prijedlog prema kojem će to ipak produljiti i to za 10 mjeseci.

“Premijer je povukao potez koji očekuje svaki normalan čovjek u Hrvatskoj, ali je osramotio sve one koji mu drže većinu – HDZ-ovce i njihove žetone koji su dignuli ruke kako im je netko naredio.

Pitanje je, je li im to naredio Plenković ili neki drugi pametnjaković iz HDZ-a”, rekao je Beljak za N1 pa nastavio u oštrom tonu prema članovima vladajuće koalicije:

“Jadno je kada vidite da nitko od tih 76 ruku nitko nema svoju glavu. To su dizači ruke koji primaju plaće i bespogovorno rade što im se kaže čak i kad im pamet govori drugačije.

Nemoguće je da nitko od njih nije imao takav slučaj u obitelji, glasati protiv toga je bilo neljudski, bezobrazno, glupo.

Ispali su svi glupi, a onda ih je Plenković dodatno ponizio – evo svi ste glupani, ja sam pametan.”