ROĐENJEM ZVIJEZDE: Oni su bogati i uspješni, a nemaju završenu ni srednju školu

Cameron Diaz
Cameron Diaz

Zanat su “brusili” na pozornicama, seminarima ili tečajevima, srednjoškolsku diplomu nikada nisu dobili, a danas su cijenjeni i uspješni u svom poslu.

Catherine Zeta Jones u 15. je napustila školu, te se iz Cardiffa preselila u London i posvetila glumačkoj karijeri. Od malena je nastupala u lokalnim kazalištima, a kasnije je upisala umjetničku školu i specijalizirala se za mjuzikle.

Nicolas Cage, pravog imena Nicolas Kim Coppola od umjetničke škole odustao je sa 17 godina, kako bi se mogao posvetiti glumi. Samo godinu dana kasnije dobio je prvu ulogu u TV-seriji “Best of Times”.

Nicolas dolazi iz velike obitelji filmaša. Njegov je stric kultni redatelj Francis Ford Coppola, sestrična Sofia također, brat Christopher je producent i reditelj, a bratići Robert i Jason Schwartzman su glazbenici i glumci.

Prije filma “Kum”, Robert De Niro, nije bio zvijezda. Živio je u New Yorku i bez uspjeha upisivao privatne škole. Sa 17 godina odlazi na studij glume, a prvu ulogu dobiva s 20 godina, u filmu Briana De Palme “The Wedding Party”.

PROMOCIJA VLASTITE VOTKE: Kako do pića koje osobno potpisuje Robert de Niro?
Robert De Niro
Al Pacino
Al Pacino
Cetherine Zeta-Jones
Cetherine Zeta-Jones

 

 

 

 

Jedan od najvećih glumaca u povijesti Hollywooda, Al Pacino, sa 17 je godina odustao od škole, te nakon svađe s majkom napušta obiteljski dom. Kasnije, počinje glumiti u kazalištu, a da bi preživio radi mnoge teške poslove.

Jedno je vrijeme spavao na ulici, no ipak, par godina kasnije, uspio je upisati prestižan studij glume, koji mu je otvorio vrata Hollywooda.

Jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, Robert Downey Junior, u 17. godini, nakon rastave roditelja, napustio je školu. Ubrzo mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, no sve je upropastio problemima s ovisnošću i zakonom.

Cameron Diaz je još kao djevojčica bila uvjerena da će postati manekenka. Slijedeći snove, sa 16 godina je napustila školu i posvetila se karijeri koja joj je otvorila vrata Hollywooda.

Ulogom u filmu “E.T.”, Drew Barrymore je već sa 7 godina postala zvijezda, a zbog karijere je zanemarila školu. U mladosti je bila problematična i ovisna o teškim drogama, no uspjela se pribrati i nastaviti karijeru na filmu.

Johnny Depp je sa 13 godina odustao od škole, jer je htio biti rock zvijezda i “pokoriti svijet”. Godinama kasnije, njegova tadašnja supruga upoznala ga je sa Nicolasom Cageom, koji ga je poslao svom agentu. Ostalo je povijest!

Sa 16 godina, Quentin Tarantino zaključio je da mu škola nije potrebna. Postao je poznati redatelj, a karijeru je gradio polako, usavršavajući se u produkciji i distribuciji filmova.

Komentiraj