ROĐENDAN U BOLNICI: Legendarni Mustafa Nadarević proslavio 77 godina života

“Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam što bih više rekao o svom stanju”, izjavio je putem telefona za Avaz legendarni glumac Mustafa Naradervić.

Zvijezda brojnih filmova i serije Nove TV “Lud, zbunjen, normalan” Mustafa Nadarević proslavio je u bolnici i svoj 77. rođendan oiše sarajevski portal Avaz.

Početkom ožujka je u Sarajevu počeo snimati nove epizode serije “Lud, zbunjen, normalan” koje je zbog pandemije koronavirusa bilo ubrzo prekinuto, a nakon toga vratio se u Zagreb, gdje je morao obaviti dodatne pretrage u bolnici.

Mustafa se početkom godine bio uključio u hvalevrijednu kampanju s ciljem spašavanje 500-tinjak ljudskih života, jer je poznato da je rano otkriveni karcinom izlječiv u 80 posto slučajeva.

Progovorio je i o vlastitom iskustvu s borbom sa zloćudnom bolesti, točnije karcinomom pluća, no tada se dobro osjećao i stanje mu je bilo bez dodatnih komplikacija

“Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest”, izjavio je glumac za Media Servis.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.

“Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ‘jao’, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu”, poručio je tada Mustafa kojem želimo što brže ozdravljenje.