REVITALIZACIJA VRELOVODA: Špansko, Malešnica i Gajnice od idućeg tjedna bez tople vode

Zbog radova revitalizacije magistralnog vrelovoda između Golikove ulice i Rudeške ceste u razdoblju od 24. kolovoza do 14. rujna obustavit će se isporuka tople vode u zagrebačkim naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice.

Izvor: Media servis

‘‘Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže u zapadnom dijelu grada Zagreba su zbog velikog opsega podijeljeni u više faza, uslijed čega je u nekoliko navrata krajnjim kupcima obustavljena isporuka tople vode. HEP-Toplinarstvo je svjesno činjenice da obustava isporuke tople vode znatno utječe na kvalitetu života krajnjih kupaca, međutim bez obustave isporuke nije moguće provesti ovako kompleksne i zahtjevne radove, obzirom da za naselja Špansko, Malešnica i Gajnice ne postoji mogućnost obilazne opskrbe toplinskom energijom.

Modernizacijom vrelovodne mreže značajno će se smanjiti broj obustava isporuke grijanja i tople vode te broj hitnih intervencija, povećat će se sigurnost vrelovodne mreže, što će osigurati kontinuiranu isporuku toplinske energije te će se smanjiti emisije onečišćujućih tvari u okoliš.

Detaljan popis obustava isporuke tople vode u sklopu ovog projekta objavljen je na web stranici www.vrelovod-zagreb.hr u rubrici Info za građane.

Radnici HEP-Toplinarstva će uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje‘‘, priopćili su iz HEP-a.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!