REVIJA POGODAKA U BJELOVARU: Hrvatska zabila 15 golova na rođendanskoj fešti

Foto: HNS
Foto: HNS

Povodom 110. obljetnice osnutka NK Bjelovara, hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je na njihovom terenu prijateljsku utakmicu.

Konačan rezultat bio je čak 15-1 za srebrnu reprezentaciju sa SP iz Rusije.

U prvom je dijelu Kramarić postigao čak četiri pogotka, a za konačni rezultat na odmoru (0:8) pobrinuli su se još Rakitić, Rebić, Livaja i Jedvaj. Osim toga, Pjaca je dva puta pogodio okvir gola, a jednom je vratnica zaustavila i Kramarića.

Pogodaka nije nedostajalo niti u nastavku, pri čemu je Kramarić svoj učinak zaokružio na pet pogodaka, a hat-trick je upotpunio Livaja. Dva je pogotka upisao Perišić odmah po svom ulasku u igru, a u listu strijelaca upisali su se i Badelj i Pašalić.

Počasni pogodak za Bjelovar, popraćen velikim veseljem na tribinama, postigao je Mamić u 82. minuti, a hrvatski su reprezentativci svojim prisustvom obradovali brojne zaljubljenike u nogomet, iskoristivši novu priliku za podjelu autograma i zajedničko fotografiranje.

Hrvatska će u srijedu u Rijeci održati i otvoreni trening, a utakmica s Engleskom u sklopu Lige nacija počinje u petak, 12. listopada, u 20:45 sati, stoji na webu HNS-a.

Komentiraj