REAKCIJE NA DUEL BERNARDIĆ – PLENKOVIĆ: “Vi ništa ne znate” – nije dobro tako patronizirati protivnika

Nakon prvog sučeljavanje čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića i čelnika SDP-a i Restart kolalicije Davora Bernardića na RTL-u uslijedile su brojne rekacije.

Izvor: Media servis

“U debati na konkurentskoj televiziji obilno se koriste podaci koje smo prezentirali u emisiji kada je gost bio Andrej Plenković.

Čak je i logo emisije Nu2 više puta bio u prvom planu i to je sasvim u redu. Nije u redu samo što se Davor Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem jer su nam neke druge tablice ostale neiskorištene”, poručili su iz Nedjeljom u 2 šefu SDP-a putem društvenih mreža.

Gledajući debatu, bivša HDZ-ova premijerka Jadranka Kosor je u više navrata putem Twittera poručivala: ”Vi ništa ne znate. Nije dobro tako patronizirati protivnika. To ljudi ne vole. A to i ne rade lideri. Merkel npr. nikada tako ne nastupa”.

“Veli Andrej Plenković Bernardiću da bježi od sučeljavanja. Na sučeljavanju”.

“Da uđe netko s cekerom i pokupi Beri papire”.

Demokrati i Hrvatski Laburisti poručili su kako sučeljavanje Bernardića i Plenkovića ne nudi hrvatskim građankama i građanima kako preživjeti ekonomsku krizu uzrokovanu korona pandemijom, a kamoli viziju razvoja u sljedeće četiri godine.

”Sučeljavanje je izgledalo kao kad student koji je nabubao gradivo dođe na ispit kod strogog, ali dobronamjernog profesora. Svađalica i profesor. Bernardić se raspao. A Plenković ne zna stati”, poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Dodao je da je jedan bahat, neiskren i nesposoban, a drugi samo nesposoban.

”Liderstvo koje zaslužuju i očekuju hrvatske građanke i građani nismo vidjeli na ovom sučeljavanju. Plenković i Bernardić stjerali su našu zemlju u kut. Manjak vizije i političke odgovornosti neće nam osigurati da se pomaknemo sa začelja u euro zajednici”, rekao je David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista. Komentirao je kako je nepovjerenje i razočarenje građanki i građani opravdano, posebno kada se prati ovakvo političko sučeljavanje.

Komentiraj