RAT NAVIJAČA: Ovo su oštre poruke Bad Blue Boysa i Torcide uoči derbija Hajduk – Dinamo

Rastu tenzije uoči utakmice Hajduka i Dinama koji će igrati u zadnjem ovosezonskom derbiju na Poljudu u nedjelju u 18 sati.

Na terenu najvećeg rivala, Dinamo će imati priliku osigurati novi naslov prvaka Hrvatske. Ostalo je još pet kola, a Dinamova prednost je trenutno 12 bodova.

Dinamu je na Poljudu dovoljan i remi da osiguraju titulu jer imaju bolji međusobni omjer u utakmicama s Hajdukom. Eventualnom pobjedom Hajduku ostaju tek matematičke šanse za osvajanje titule.

Bad Blue Boysi su prije utakmice poručili: “Za bijednike iz Splita nema većeg poniženja od naše titule u njihovoj kući”.

Stigao je i Torcidin odgovor na društvenim mrežama.

“Utakmicu u nedjelju Hajduk igra protiv monstruozne tvorevine s bjeguncima, pandurima i njihovim lutkama na koncu kao zaštitnim licima. A ti i takvi, kao i oni koji s njima slave, mogu samo cijukati iz svojih rupa dok smo god štit svome Hajduku i gradu.

Okupljamo se i zagrijavamo na Pjaci u nedjelju u 15:30 odakle krećemo u korteu prema Poljudu. Na tribini smo svi sa šalovima minimalno sat vremena prije utakmice radi koreografije! Zagrmimo i nek sve drhti pred nama! Hajduk iznad svega, Torcida ispred svih.”