RAT NA TWITTERU: Milanović me izbacio, a Picula bi me preslušavao – kaže Kolarić

Aleksandra Kolarić 1

SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula najavio je da će se kandidirati za novog šefa SDP-a. Aleksandra Kolarić pak traži da je ponovno prime u SDP, a čini se da se i ona želi potom kandidirati.  Njihov je “rat” počeo na Twitteru.

“Vidim da bi me slao na sud partije i preslušavao moje ideje @TPicula ? To je nastavak Zove politike #7.poraz”, napisala je Kolarić na Twitteru.

“O čemu ti to”, odgovorio joj je Picula.

“Picula postavlja diskriminirajuće prepreke mojem povratku. ZM me izbacio, a TP bi me preslušao. Utabanim stazama”, dodala je Kolarić.

Aleksandra Kolarić zatražila je da članovi SDP-a zatraže njen povratak u stranku. Kandidirat će se za predsjednicu nakon toga.

“Protustatutarno su me izbacili, zato očekujem da me vrate za pet minuta… Da jasno zatraže moj povratak, jer moj slučaj je prijelomnica za SDP”, rekla je Kolarić.

Želi da se poništi odluka o njezinom izbacivanju iz stranke.

U razgovoru za tportal Tonino Picula je komentirao i Aleksandru Kolarić koja se želi vratiti u stranku, a ima i ambicije postati predsjednicom.

“Želim da Aleksandra Kolarić svoje ideje, koje već dugo prezentira izvan SDP-a, predstavi stranci jer bolje je da se te ideje rasprave u stranci i da vidimo jesu li nam prihvatljive. U svakom slučaju, ja sam uvijek bio za inkluzivnost, a ne ekskluzivnost. Njezine ideje trebaju proći verifikaciju stranke, moramo o njima raspraviti. Naravno, postoje tijela na kojima se o tome odlučuje, ali nedopustivo mi je i strano da je netko osuđen zbog verbalnog delikta i izbačen samo zato što ima drukčije mišljenje od vodstva”, rekao je Picula.

Evo nekih žaoka iz prepirke:

Aleksandra Kolarić, Twitter