“RAT” NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Pogledajte kako izgleda “okršaj” Šprajca i Bakića

Pravi mali “rat” poveli su na društvenoj mreži poznati urednik i voditelj Zoran Šprajc i poduzetnik i matematičar Nenad Bakić.

Naime, Bakić je objavio post Na Facebooku u kojem se raspituje zašto je Šprajc otišao s HRT-a:

“Je li mi može netko u inbox poslati detalje zašto je Šprajc morao otići s HRT i naravno neke druge zanimljive detalje o kojima se priča?” pitao je Bakić.

Nije dugo čekao na odgovor Šprajca:

“Da ti olakšam research, ‘morao’ sam otići jer su mi ponudili veću plaću i rekli da ću moronima moći reći da su moroni, moronu”, napisao je.

Podsjetimo kako je Šprajc u jednoj objavi poručio onima koji ne vjeruju u koronu, da se maknu s njegove stranice.

U svojoj najnovijoj objavi Šprajc je pak pecnuo Bakića i napisao:

Nažalost sljedba je kao i svaka sljedba jako zaslijepljenja pa ne vidi da njihove mesije u ovoj pandemiji imaju svoju računicu.

Pa da podsjetimo, gospoda Bakić i Lauc su sklopili ugovor o glikanskom biznisu i njime se beskrupulozno hvalisali a Vlada RH je g. Bakiću omogucila da njegov Varteks postane projekt od posebnog državnog interesa što će neminovno povećati cijenu Varteksovog zemljišta.

Time dolazimo do krucijalnog pandemijskog pitanja: kolika će biti razlika između Varteksovih dugova prema bankama i prodajnoj cijeni zemljišta koju će kapitalizirati dioničari među kojima je g. Bakić kao većinski.

Što bi rekao jedan moron, ako znate detalje i druge zanimljive priče o tome možete mi ih poslati u inbox.

Komentiraj