“RAT” AHMETOVIĆ – HDZ: Ako Filipović može biti ministar, onda može i dr. Vice Mihanović

Mirela Ahmetović, zastupnica SDP-a, na Twitteru je komentirala rekonstrukciju Vlade i mogućnost da Davor Filipović bude novi ministar.

“Ako Damir Filipović može biti ministar gospodarstva i održivog razvoja, a Margareta Mađerić ministrica socijale, onda nema razloga da ministarstvo obrazovanja ne preuzme dr. Vice Mihanović.

To bi bila kolosalna pobjeda Plenkovićevih izvanrednih kadrova”, napisala je Ahmetović.

“Predlažemo da u wannabe Vladi SDP-a, Možemo i Mosta LNG komesarka Ahmetović postane ministrica energetike. Pa da ostvari svoj cilj – da Hrvatska ponovno bude ovisna o ruskom plinu”, odgovorili su joj iz HDZ-a.

Valja podsjetiti kako HDZ Ahmetović stalno podmeće LNG, a ona im je na tu temu vrlo oštro odgovorila na Facebooku:

HDZ, presuđena kriminalna sekta ultimativnih kriminalaca i sitnih kokošara, ničim izazvana, ponovno me stavlja u kontekst s ostalim oporbenim političarima. Očito sam im noćna mora zato što se zalažem za zakone RH i što sam se od početka zalagala za kopneni LNG terminal s kojim bi Hrvatska sada doista bila neovisna o Mađarskoj kojoj su lopovi iz HDZ-a predali u ruke cijelu hrvatsku energetiku.

Kad smo već kod ruskog plina, ponovno pozivam lopove iz HDZ-a da odgovore na moje zastupničko pitanje zašto je HEP avansno platio ruski plin jednoj privatnoj tvrtki na vrlo sumnjivom natječaju o čemu ću uskoro obavijestiti hrvatsku javnost.

Moje zalaganje za vlastitu proizvodnju plina i izgradnju kopnenog LNG terminala s čime bismo bili neovisni o ruskom plinu očito žulja kriminalce iz HDZ-a jer bi oni prodali sve što je hrvatsko kako bi novac mogli strpati u vlastite džepove.
Lopovi iz HDZ-a, upropastili ste ovu zemlju gore od svih osvajačkih vojski. Već 30 godina vršite najbrutalniju agresiju nad hrvatskim građanima pljačkajući javni novac. Pri tom morate manipulirati jer znate da su vam nakane nečasne. Takva su vam i djela. Ali za djela ćete odgovarati.

Vaša LNG komesarka (kopnena varijanta)