RANKO OSTOJIĆ: SDP razbijaju pudlice – nisu se borili za socijaldemokraciju već za svoju gu**cu

zlatko komadina, rajko ostojić

Maratonska i svađalačka sjednica Glavnog odbora SDP-a trajala je cijeli dan i na njoj su se dobrano izbatinale dvije grupe, ona oko Zlatka Komadine koji je najavio svoju kandidaturu za mjesto predsjednika i one oko sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića.

Naoko pobijedila je struja Komadine, jer nije prošao prijedlog Milanovića da se izbori održe 12. ožujka. Naprotiv, Komadina i društvo nametnuli su svoj prijedlog i on je prošao. Tako će se prvi krug izbora za novog predsjednika SDP-a održati 2. travnja, a eventualni drugi krug 9. travnja. Konvencija na kojoj će biti izabrani potpredsjednici, članovi PredsjedništvaGlavnog odbora SDP-a bit će održana 16. travnja.

Na sjednici su pale mnoge optužbe i vidljivo je ono što nije dobro za ljevicu – tragovi razdora u SDP-u. Na sve što se događalo reagirao je i Ranko Ostojić, koji nije član Glavnog odbora, ali mu se sve smučilo

Rasprava je u SDP-u bila burna, a o svemu se u subotu navečer na Facebooku oglasio i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Na svom je Facebook profilu napisao:

„Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u našoj zemlji… SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borile za socijaldemokraciju… nego samo za svoju gu**cu… Nisam član Glavnog odbora, ali ne mogu vas ni gledati ni slušati… Umjesto da shvatite da vam to što sad radite za kolaboracijsku vladu neće pomoći… provarit će vas kroz crijeva isto kao i cuprijanere….Maknuo sam se …jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda…Možda vama ništa ne znači sto ja napišem…ali čut ćete ono što jeste zaslužili… Ne sada …jer neću radit uslugu mračnjacima ….već istinskim SDP-ovcima….Sram vas bilo…niste ni salonski…već obični lešinari…“ (m. p.)