RANKO OSTOJIĆ: Neka potvrdu da je antifašist Hasanbegović ovjeri kod javnog bilježnika

ranko ostojić

Na buru u javnosti oko fotografije na kojoj je možebitno ministar kulture Zlatko Hasanbegović, potpredsjednik Sabora Podolnjak je rekao kako od ministra očekuje da jasno kaže da je uvjereni antifašist, a na Facebooku se oglasio i bivši ministar Ranko Ostojić.

“Ono što Most očekuje od ministra je da jasno kaže da je uvjereni antifašist i da se jasno ogradi od ustaškog režima i svih zala iz tog razdoblja NDH. Dakle, to je nužan, prvi, bezuvjetni uvjet za ministra da se na taj način jasno obrati hrvatskoj javnosti”, rekao je Podolnjak.

A Ostojić je napisao:

“Potpuno ispravno…molim da potvrdu da je uvjereni antifašist ovjeri kod javnog bilježnika. Ali istu ne priznajem ako mu svjedok ne bude Velimir Bata Nabujanec.”

Za sve one koji su zabrinuti što se ne javlja, Ostojić je još napisao:

“Dragi fejsovci…nemojte mislit da ja nemam što za napisati o aktualnim događajima…pomilovanjima, smjeni u sigurnosnom sustavu, o odboru za nacionalnu sigurnost, ili ministru kulture. Jedini mi je problem što sam sve već odavno napisao, rekao, i nažalost točno predvidio. Sve u svemu…samo vam želim laku noć.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!