RANKO OSTOJIĆ: Milanović je pokazao državničko lice – evo i zašto

milanović, ostojić

“Kada imate paljenje zgrade HDZ-a u Mostaru, tri sata iza toga, požar se nije ni ugasio, hrvatski premijer je bio na tom mjestu i u tom trenutku je pokazao refleks političara, što znači biti državnik i kako se može smiriti situacija, čak i u susjednoj zemlji”, rekao je za Milanovića njegov potencijalni nasljednik Ranko Ostojić, koji se natječa za predsjednika SDP-a.

“Njegovo ponašanje u migrantskoj krizi, kada je u pet mjeseci kroz zemlju prošlo 700.000 migranata, a da ih ljudi nisu vidjeli osim na televiziji.

Kad je trebalo pokazati državničko lice i prema Orbanu, i svima drugima koji su producirali probleme, i to su za mene bili državnički potezi.

Ostat će, također, upamćene i stvari oko arbitraže. Od uvođenja pravila jedan član jedan glas u SDP, do situacije da smo dobili izbore 2011. godine s ozbiljnom prednošću, pa do svih njegovih

poteza u rukvođenju Vladom, pa i u slučaju kredita u švicarskim francima, to su sve stvari koje se neće lako zaboraviti”, rekao je Ostojić među ostalim u razgovoru za N1.