RAKITIĆ PORUČIO BARCELONI: Nisam vreća krumpira za trgovinu

Priča o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone poprima sve jasnije obrise. Hrvatski veznjak dio je trgovine, kako pišu španjolski portali, između kluba iz Katalonije i nekog drugog kluba po principu – Rakitić i određena svota eura za nekog drugog igrača.

Izvor: Media servis

To nikako nije dobro sjelo našem reprezentativcu te je u polusatnom intervjuu za Mundo Deportivo između ostalog progovorio i o toj temi.

Raketa je potvrdio da je nakon šest godina na odlasku iz Barcelone, ali i da bi ipak volio ugovor odraditi – do kraja.

“Već dvije godine, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog koronavirusa, piše se i govori o mom transferu iz Barcelone. Moj odgovor je uvijek isti: Igrati za Barcelonu meni je savršeno, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje”, poručio je Rakitić.

Igrači u cijelom svijetu migriraju i nije problem ako ode iz ponosa Katalonije, već način na koji ga se već duže vrijeme želi maknuti iz Barce.

“Nije me povrijedilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Sve razumijem, znam kakav mi je status, ali nisam ja vreća krumpira s kojom mogu raditi što žele. Bit ću tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako će tako biti u Barceloni, super, a ako ne, otići ću tamo kamo gdje ja odlučim, a ne kamo me pošalju. Svima u klubu sam poručio da neću trpjeti takvo ponašanje”, zaključio je Rakitić.

View this post on Instagram

#copadelrey ⚽️🙌

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Komentiraj