RAJKO OSTOJIĆ: Bernardić će briljirati na sučeljavanju – HDZ je shvatio da idu u oporbu

Davor Bernardić je pristao na sučeljavanje na dvije televizije s jasnim planom koji imamo već 10 dana, nedopustivo je da ga zbog straha i panike premijer u ime HRT-a poziva, procijenit ćemo gdje je Bernardić taj dan, imamo li resursa, rekao je gostujući na N1 Televiziji Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a.

“Bernardić ne bježi od sučeljavanja, iznenadit ćete se kakvo će ono biti. Naravno da može parirati Plenkoviću u sučeljavanju, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu, a Branko Bačić da će biti saborski zastupnik. Bernardić će briljirati na sučeljavanju”, rekao je Ostojić za N1.

Komentirao je i intervju Radimira Čačića u kojem je rekao da šef oporbe malo toga zna.

“Rekao je da je malo znao i Zoran Milanović i Andrej Plenković, s Čačićem imamo potpisan sporazum da će podržati Bernardića za mandatara. Imamo ozbiljne ljude za razliku od HDZ.a, tolika je panika da im na sastanke dolazi Stevo Culej, vraćaju Darka Milinovića. Mi idemo s ozbiljnim ljudima kao što su župan Bajs, Posavec, gradonačelnik Petrinje, PGS i IDS”, rekao je Ostojić i dodao da im je zajednički nazivnik program i bolja Hrvatska jer je ljudima dosta korupcije.

Komentiraj