RADELJIĆ PORUČIO JANDROKOVIĆU: Moraš biti velika “faca” da s 808 glasova postaneš predsjednik Sabora

Podijelite članak

radeljić, jandroković

Mate Radeljić, sada već bivši savjetnik za unutarnju politiku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović odgovorio je na kritike Gordana Jandrokovića, predsjednika Sabora, da se ponaša kao dužnosnik s izbornim legitimitetom.

Podsjetimo, Gordan Jandroković je o Radeljiću i njegovoj smjeni rekao:

“Vrlo je neobično pa i neprimjereno da jedan od savjetnika to dovodi u pitanje, ponaša se kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, a njega je ipak imenovala predsjednica, i njeno je pravo imenovati i razriješiti. Jako bode u oči da sada različiti medijski manipulatori i širitelji mržnje vrše strašan pritisak na predsjednicu, praktički je ucjenjuju da će ako makne jednog savjetnika ostati bez potpore dijela birača. To je vrlo znakovito i dosad nije bio viđen takav fenomen, da se predsjedničina pozicija uvjetuje ostankom jednog savjetnika, a to ide baš kroz određene medije koji su i do sada bili glavni zagovaratelji distanciranja predsjednice od Vlade, pa i od HDZ-a”.

Kako javlja Dnevnik.hr, Mate Radeljić je uzvratio: ”Tko o čemu, Gordan Jandroković o izbornom legitimitetu. Moraš biti velika ‘faca’ da s 808 glasova postaneš predsjednik Hrvatskog sabora.”

Radeljić je, podsjetimo, u svojoj izjavi za medije tvrdio da je u njegovu smjenu upletena SOA, tj. da mu je agent SOA-e rekao kako će biti smijenjen i zaprijetio mu da bi mogao biti i pregažen automobilom.

Komentiraj