RAĐA O BRISANJU JUGOPLASTIKE: Sramota, gadite mi se, smeta vam najveći uspjeh u povijesti Splita

U petak ujutro kada su prošetali Dominisovom ulicom, Splićane je dočekalo šokantno iznenađenje – preko noći komunalni su redari prebrisali mural posvećen Jugoplastici oslikan prije dva tjedna.

Dino Rađa,naš slavni košarkaš, koji je svoju karijeru započeo u Jugoplastici, vrlo je žestoko reagirao na potez splitske gradske vlasti, te na Facebooku napisao:

“Sramota Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspjeh van je predizanje članske iskaznice neke stranke.

Jedino šta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta van šta Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” šta vozi jednog ipo čovika dnevno, ne smeta van šta triba uru vrimena liti za proć kroz luku, ne smeta van sta 20 godina ne možete spojit Trogir i Omiš, ne smeta van nedovršena arena već desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali.

Ali van smeta NAJVEĆI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA. Niste zaslužili da van iko dodje na proslavu. Ja prvi ne bi doša da nije Bože, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji će doć u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak”.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/ra-a-zesto-reagirao-gadite-mi-se-jadnici-neostvareni-koji-nikad-u-zivotu-niste-nista-napravili-1354926 – www.vecernji.hr

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/179732212678175/photos/a.181724812478915/439501820034545/?type=3&theater” bottom=”30″]