RAĐA BRANI ĐOKOVIĆA: Časne sestre iz Đakova veća su ugroza, ali svi udri po Novaku

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u obranu Novaka Đokovića, kojeg napadaju sda svih strana zbog izbijanja koronavirusa na turnirima Adria Toura.

Podsjećamo kako su Đoković i njegova supruga pozitivni na virus, a uz njih i Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i Viktor Troicki.

I dok dolaze kritike sa svih strana, Rađa je opalio po njima i zaštitio Đokovića-

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokusamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno.

Jeli bilo gresaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci. Za usporedbu pogledajte kafice, nocne klubove vikendom, utakmice, setnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drzi distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oruzja. A covik je riskira svoje zdravlje da nama nesto napravi.

O casnim sestrama iz Djakova tek pokoja stidljiva recenica a situacija zasad duplo gora da ne trazin dalje. Ovo sta se dogodilo pametni ce shvatit ka upozorenje da je virus medju nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previse opustili.

Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podlozni virusima i da se moramo bolje drzat uputa. Zdravi i veseli bili”, napisao je Dino Rađa na svom Facebook profilu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=590916164893109&id=179732212678175″ bottom=”30″]

Komentiraj