PUTINOV VIDEO OSVOJIO SVIJET: Pljuštalo je dok je odavao počast žrtvama fašizma – našim ministrima i žene drže kišobrane

vladimir putin

Ruski je predsjednik Vladimir Putin zadivio svijet kada je odavao počast žrtvama fašizma po najvećem pljuska, bez kišobrana, a da nije ni trepnuo.

Svečanost je počela dok kiše nije bilo, a onda je odjednom pljuštalo, a ruski predsjednik nije ni s rukom dotaknuo lice da bi maknuo kišu koja se po njemu slijevala.

Tek kada je obišao sva mjesta na kojima je odavao pčast, kod svog automobila, skinuo je kaput, sam ga otresao od kiše i tek tada ušao u automobil.

Na društvenim mrežama same pohvale i oduševljenje.

A našim političarima žene nose torbice i kišobrane. Bivši SDP-ov ministar Tihomir Jakovina osvanuo je u medijima kako iskače iz velikog terenca pred gostionicom u Letovaniću, a suradnica odmah skače s velikim kišobranom.

Pisalo se i o HDZ-ovom ministru Goranu Mariću. Za vrijeme predaje kandidacijskih lista za prošle lokalne izbore kišilo je u Sisku. A scena naša, rekli bismo balkanska. Ministar ima obje slobodne ruke, a kišobran nad njim drži njegova suradnica.

I zagrebački rektor Damir Boras “proslavio” se kada su objavljene fotografije na kojima mu za posjeta neke delegacije Rektoratu kišobran drži žena.

Mogli bi mnogo toga naučiti od Putina.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/russiantour/videos/10156323934354942/” bottom=”30″]