PULJAK PORUČILA PREMIJERU: Mladi bježe i ne vraćaju se zahvaljujući vama i vašoj stranci!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Premijer Andrej Plenković jučer je u Münchenu među ostalim rekao kako je Hrvatska uspješna, te da je previše pesimizma, a za odlazak mladih okrivio je i medije.

Čelnica stranke Pametno Marijana Puljak na Faceboku mu je odgovorila, po njezinom sudu, prave razloge zašto mladi odlaze.

Ovo je njezina objava:

53% djece bježi iz Hrvatske jer im nitko nije rekao da je ovo zapravo zemlja uspjeha. 🤯

Za premijera su zločesti mediji krivi što vlada pesimizam i djeca svoju budućnost više ne vide ovdje. Umjesto da mu zazvoni alarm na uzbunu, on se usudi ovako bez srama govoriti na međunarodnom skupu.

Hrvatskoj je dobro, kaže, samo što to nitko ne zna. Djeca nisu slijepa premijeru, dosta im je više slušati od starijih o korupciji, klijentelizmu, lopovluku, sucima koji izmišljaju sinkope, vječnim reformama, ustašama i partizanima, i bježe u zemlje u kojima će slušati o budućnosti, samovozećim autima i hyperloop-u, školama bez predmetne nastave, cijenjenim učiteljima, zdravstvu bez lista čekanja, gdje se cijene sposobni i pomažu slabiji, a poštuju različiti.

Bježe i ne vraćaju se, premijeru, zahvaljujući Vama i Vašoj stranci koja je popljačkala ovu državu posljednjih 25 i kusur godina i opustošila je kao kakva najezda skakavaca.

Eto, malo koji premijer se ima pohvaliti ovim izvrsnim uspjehom, više od pola djece ne vidi svoju budućnost u zemlji kojoj je na čelu.

Ljudi, zaokrenimo Hrvatsku, ako nećemo mi nema ko drugi.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/marijana.puljak/posts/10155617498068226″ bottom=”30″]