PUCNJAVA U ZAGREBU: U Utrinama se čuli rafali – osumnjičeni priveden

Ilustracija
Ilustracija

Zagrebačka je policija dobila dojavu da je došlo do pucnjave u zagrebačkoj četvrti Utrine.

Policija je odmah krenula na teren, kako bi utvrdili stanje. U Urinama su, uz temeljnu policiju, i pripadnici specijalne policije.

Policajci razgovaraju s građanima, od kojih neki govore da su čuli tri rafala te da su došla iz stana pri vrhu zgrade.

Policija je na vratima zgrade u Šišićevoj. Neslužbeno, pucalo se navodno u smjeru dječjeg vrtića u Katićevom prilazu koji se nalazi u blizini.

Ravnateljica vrtića Natalija Marincel za Media Servis je potvrdila da je do rafalne pucnjave došlo sedam, osam metara od vrtića.

“Djeca su bila na dvorištu, oni su dobro reagirali i odmah su ušli unutra. Naravno da je nastala mala panika i plač kod djece jer su bili vrlo blizu. Međutim, odmah sam otišla na lice mjesta i djecu smo smjestili, smirili i osigurali. Nazvana je policija koja je odmah došla i djeca do daljnjeg ne mogu van iz vrtića”, objasnila je Marincel.

Još nema informacija o počinitelju, ali situacija je pod kontrolom, naglasila je ravnateljica vrtića. Još nema informacija da je počinitelj uhvaćen.

“Roditelji dolaze po djecu, ali samo bih htjela reći da je sve pod kontrolom i da je sve u redu. Ja sam cijelo vrijeme bila vani i na dvorištu. Policija je tamo. Htjela bih reći da svi mogu biti mirni i da su djeca dobro”, istaknula je Marincel.

Iz zagrebačke policije su obavijestili kako je osoba koja se dovodi u vezu s pucnjavom u Utrinama privedena.

Ostale vijesti: Media Servis
VIJESTI U 13
VIJESTI U PODNE
Papa Franjo: Ne primajte gay sjemeništarce
nazad na vrh

Komentiraj