PUCNJAVA U LJUBLJANI: Dvoje je mrtvih – i počinitelj pronađen mrtav

Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su poginule.

Nešto kasnije, nedaleko od mjesta zločina pronađen je još jedan mrtav muškarac za kojeg se vjeruje da je počinitelj, no službene potvrde još nema.

Policija je već osigurala mjesto događaja gdje prikuplja informacije o događaju, piše N1 Slovenija.

. Policija je prvo izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda.

Ljubljanska policijska je također prvo objavila da je počinitelj u bijegu, a potom su u okolici pronašli mrtvog muškarca za kojeg vjeruju da bi mogao biti počinitelj.

“Molimo da se pridržavate uputa policijskih službenika na licu mjesta i da zadržavanjem na licu mjesta ne ometate rad interventnih službi”, mole i iz Policijske uprave Ljubljana.

Naavodno se sve dogodila u lokalu Sombrero. STA neslužbeno doznaje da je počinitelj navodno pobjegao u automobilu, a kod sebe je imao još oružja i ručnu bombu.

Na predjelu Polja zaustavio je automobil, izašao iz njega i potom presudio sebi. Policija ovu informaciju još nije potvrdila.

Također neslužbeno, riječ je o sporu između trojice muškaraca. Njih dvoje, vlasnik i suvlasnik zalagaonice, navodno su pili kavu kada im je prišao treći muškarac.

Bili su poslovno povezani, a ubijena dvojica su navodno dugovala novac počinitelju.