PUCNJAVA U DUGOM SELU: Četvorica upala na privatnu zabavu – jedan počeo pucati

Policija je izvijestila kako je jučer u Dugom Selu došlo do pucnjave, kada su četiri muškarca upala na privatnu zabavu u jedan ugostiteljski objekt.

U priopćenu PU zagrebačke se kaže:

“Jučer, 28. siječnja oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tijekom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zaprijetili osobama koja su se tamo nalazile da bi se tada počeli međusobno naguravati.

Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u bijeg.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, piše policija.

Policija je popodne objavila da je privela trojicu muškaraca od 56, 19 i 22 godine te provode kriminalističko istraživanje zbog pucnjave u Dugom Selu.

Sumnja se, naime, da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te su dodali da će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku.

Za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom još se traga.