PUCNJAVA KOD KARLOVCA: Ubijena je jedna osoba, druga ranjena – napadač uhićen

Nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac. Jedna osoba je ubijena, jedna je ozlijeđena. Napadač je uhićen, objavila je policija.

Građani javljaju da je sve puno policije i hitne pomoći, O cijelom događaju se oglasila policija.

“Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije”, objavila je policija.

Počinitelj je stariji muškarac, nekadašnji lovac i umirovljenik, a mještani za Radio Mrežnicu kažu da mu se očito “smračilo” pred očima, pa je svoje probleme odlučio riješiti na najgori mogući način.

Radio Mrežnici potvrđeno je da je u sumanutom oružanom pohodu na Lemić Brdu večeras ubijen stariji muškarac, a da su dvije osobe teško ranjene. Počinitelj je također stariji muškarac koji je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko i uhićen u 20,25 sati.

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

“On je psihički bolesnik, ne znam zašto mu nisu oduzeli sve oružje. Njemu je policija oduzela dio oružja. On je hrvatski branitelj”, rekla je jedna susjeda kako bilježi Dnevnik.hr,.

“On je ljubomoran na svoju ženu, od jutros su se tukli njih dvoje”, istaknula je.

“Bio je pijan, a prije nego što su ga uhvatili zapalio je svoju kuću pa zapjevao ‘Gori gora, gori borovina’, navodi.