PRVI PUT U EUROPI: Čuvena Sisley u suradnji s Dermatološkom klinikom Dr. Christine Skin Clinic

Za prvu suradnju s dermatološkim klinikama u Europi SISLEY PARIS odabrao je medicinski tim zagrebačke klinike na čelu s dr. sc. Kristinom Žužul, specijalisticom dermatologije i našom nagrađivanom znanstvenicom. Početak ove suradnje iskorak je prema novim dermatološkim horizontima u primjeni njihovih vrhunskih proizvoda za zdravlje kože i bezvremensku ljepotu.

Ime SISLEY PARIS već je više od četiri desetljeća sinonim za najbolje u svijetu vrhunske kozmetike. Njihovi proizvodi s visokim postotkom dragocjenih prirodnih sastojaka – biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, sinergistički snažno djeluju na revitalizaciju kože, poštujući pritom njezin integritet i sklad. Od 1976. godine, kada su utemeljiteljI ovoga francuskog branda – Hubert i Isabelle d’Ornano započeli ostvarivati svoje vizionarske ideje pa sve do danas, Sisleyevi istraživački laboratoriji spajajaju najbolje iz prirode s najnaprednijom znanošću, kreirajući formule neusporedive kvalitete i učinkovitosti. Njihove izvanredne blagodati moguće je od ovoga tjedna otkriti u srcu Zagreba, koji je zahvaljujući početku suradnje s našim anti-age stručnajcima iz DR. CHRISTINE SKIN CLINIC postao važna europska beauty destinacija.

Elegantno uređeni prostori dermatološke klinike u neposrednoj blizini Kaptol centra, posljednjih su tjedana ispunjeni mirisima profinjenih biljnih esencija koje su u srcu svih Sisleyevih formula i postupaka. Uz znanstvenu izvrsnost i vrhunsku medicinsku uslugu iz područja dermatologije, estetske kirurgije i anti-ageing medicine, DR. CHRISTINE SKIN CLINIC od ovoga je tjedna i jedinstveno mjesto u Europi gdje se djelotvorne Sisley formule primjenjuju pod dermatološkim nadzorom.

Nakon što su početkom rujna dovršene sve pripreme u nazočnosti Sisleyevih stručnjaka i direktora Yanna Massona, članovi tima ove zagrebačke klinike pod vodstvom edukatora iz Francuske prošli su i složeno usavršavanje za primjenu specijalnih protokola kojima se ključni sastojci Sisleyevih preparata prilagođavaju individualnim potrebama.

Poznata po sveobuhvatnom pristupu zdravlju kože, dr. Kristina Žužul raduje se suradnji s uglednom tvrtkom, čiji proizvodi uz iznimnu učinkovitost zadovoljavaju i najviše sigurnosne standarde. Njihovu kvalitetu i sigurnost, osim Sisleyevih specijaliziranih istraživačkih timova, procjenjuju i klinički stručnjaci te dermatolozi iz neovisnih laboratorija u Francuskoj – objašnjava dr. Žužul te dodaje da je iza svakog od tih preparata dug proces istraživanja multidisciplinarnih timova koji uključuju botaničare, kemičare, biologe i farmaceute. Njihov predani istraživački rad rezultirao je i s nekoliko značajnih otkrića, koja su posebno važna s dermatološkog aspekta, jer u primjeni uz maksimalnu učinkovitost omogućavaju izvrsnu toleranciju – ističe dr. Žužul.

Inovativne formule poput kultne Sisleÿe koja je zahtijevala više od 10 godina istraživanja, sastavni su dio protokola i u našoj klinici – dodaje dr. Žužul. Posebno ističe da ta formula kombinira više od 50 različitih prirodnih sastojaka koji istodobno djeluju na različite mehanizme starenja kože. Među njima su brojni vitamini i minerali te drugi stimulirajući i restrukturirajući aktivni sastojci koji djeluju i na staničnu dugovječnost.

Za dr. Žužul posebno mjesto među dragocjenim sastojcima SISLEY PREMIUM MEDICAL protokola u DR. CHRISTINE SKIN CLINIC zauzima visokovrijedni ekstrakt crne ruže koji je važan za postizanje mladenačkog izgleda, a dobiva se iz latica cvijeća. Taj dio biljke koristi se zbog obilja antioksidativnih polifenola, a nužno ga je prikupiti već tijekom rane faze cvatnje kako jake UV zrake ne bi oštetile ključne molekule. Upravo taj ekstrakt koži daje prekrasnu svilenkastu mekoću i vidljivo zaglađuje fine linije i bore.

Prije nezaboravnih 90 minuta tretmana koji su savršen spoj užitka i učinkovitosti, SISLEY PREMIUM MEDICAL PROTOKOL u DR. CHRISTINE SKIN CLINIC uključuje i konzultacije sa specijalistom dermatologom uz korištenje najnaprednije tehnologije, uzimajući u obzir unutarnje čimbenike kao što su dehidracija, višak sebuma, starenje stanica te utjecaj vanjskih čimbenika poput oštećenja od sunca i životnog stila. Takav pristup omogućava kreiranje personaliziranih tretmana i odabir najdjelotvornijih ključnih prirodnih sastojaka koji na koži lica odmah ostavljaju vidljive rezultate.

Što je za vašu kožu najbolje iz širokog spektra formula i aktivnih sastojaka SISLEY PREMIUM MEDICAL protokola – možete saznati već od ovog tjedna u predivnoj dermatološkoj klinici na Kaptolu.